Zicu si Cristea pot pleca pentru 800.000 de euro fiecare

Zicu si Cristea pot pleca pentru 800.000 de euro fiecare

Sursa foto: MediafaxFoto

Victor Becali a obtinut hartii de transfer pentru Zicu si "Print". Valoarea: 800.000 de euro de fiecare

Cristi Borcea s-a tinut de cuvant dupa ce a anuntat in repetate randuri ca mai multi jucatori nu vor mai evolua din sezonul viitor in "Groapa" si deja au aparut primele miscari in acest sens: Adrian Cristea si Ianis Zicu au primit dezlegari de la club, prin care pot sa-si caute echipa pentru 800.000 de euro fiecare.

Dupa ce au fost implicati in scandalul "Microbuzul", iar evolutiile lor de pe teren au fost mult sub asteptari, "Printul" si Zicu au primit zilele trecute hartii prin care se pot transfera la o alta echipa. Surse din cadrul clubului din "Stefan cel Mare" au dezvaluit ca negocierile s-au purtat prin impresarul fotbalistilor, Victor Becali, care s-a prezentat la biroul lui Borcea si a cerut dezlegari pentru jucatori, iar suma pe care Dinamo urmeaza sa o primeasca este de 800.000 de euro pentru fiecare.

Nu este prima data cand cei doi mijlocasi sunt in cautarea unui transfer, acelasi scenariu avand loc si in iarna, numai ca, pana la urma, cei doi au ramas tot in "Stefan cel Mare". Singura doleanta a presedintelui executiv este ca cei doi jucatori dinamovisti sa nu fie transferati la rivalele din tara.

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Dinamo Zicu Cristea
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii