Zenga: "La Steaua, am readus lumea la stadion! A fost cea mai frumoasa perioada!"

Zenga: "La Steaua, am readus lumea la stadion! A fost cea mai frumoasa perioada!"

Sursa foto: MediafaxFoto

Walter Zenga, a rememorat perioada in care a debutat ca antrenor in Romania, la FC National, dar si momentele magice petrecute pe banca tehnica a Stelei.

"Fără Gino Iorgulescu n-aş fi ajuns niciodată în România. El mi-a fost naşul de botez în antrenorat. Prima dată l-am refuzat, pentru că nu am avut permis de muncă, iar a doua oară, după ce Oli a plecat la Steaua, cu FC Naţional calificată în UEFA, am venit. În acel sezon am jucat cu Naţional 6 meciuri în UEFA şi atunci nu era sistemul grupelor. Acum mă doare inima să văd ce se întâmplă la Naţional. O bază aşa frumoasă, cum e cea din Cotroceni, închisă...Oli făcuse o echipă foarte bună. Ovidiu Petre, Caramarin, Dan Petrescu...acel grup a ieşit pe locul 2 cu Oli, iar cu mine a ajuns în finala Cupei.", a declarat Zenga la Sport.ro.

"Ma intorsesem in Italia, dar dupa ce a plecat Piti de la Steaua, am fost sunat si m-am intos imediat. Echipe ca Steaua, Dinamo sau Rapid nu se refuza. La fel ca Inter, Milan sau Juventus in Italia. Acum s-a mai schimbat putin treaba, Unirea si CFR sunt echipe puternice. Am avut noroc in viata de antrenor. Cea mai frumoasa perioada a fost cea petrecuta la Steaua. Toti cei care au lucrat cu mine au facut lucruri extraordinare. Am readus lumea la stadion...am avut stadionul plin si cu Alba Iulia. Acum cand merg in Ghencea....putine persoane...am auzit ca si Radoi a zis la fel. ", a mai spus Zenga.

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Steaua Zenga Radoi suporteri
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 3