Zapata a ajuns căpitan la Steaua II

Zapata a ajuns căpitan la Steaua II

Sursa foto: Prosport

Zapata îşi continuă exilul la Steaua II, dar lucrurile încep să devină din ce în ce mai roz pentru fostul număr 1 din Ghencea. Columbianul a purtat sâmbătă, la meciul cu CF Brăila (1-0), banderola de căpitan.

Deşi încă nu se pune problema ca Zapata să evolueze la prima echipă, fiind considerat al treilea portar, după Tătăruşanu şi Lungu, singurul columbian care a mai rămas sub contract cu gruparea din Ghencea îşi vede liniştit de treabă la Steaua II. Şi munceşte bine, aşa spun colegii de echipă şi antrenorul Adrian Bumbescu. Fostul fundaş de fier al Stelei din '86 l-a numit chiar căpitan al formaţiei secunde pe Zapata.

"Am decis să fac acest lucru deoarece Rufay e un adevărat lider. Pe teren îi coordonează excelent pe mai tinerii săi colegi şi are o experienţă competiţională extraordinară. Rufay mă ajută mult la echipă", a declarat, ieri, pentru ProSport Adrian Bumbescu. Ideea lui Bumbescu a fost întâmpinată cu bucurie de fanii Stelei, care pe forumurile de specialitate susţin că tinerii au ce să înveţe de la un fotbalist profesionist 100%, precum Zapata.

În partida de sâmbătă dintre Steaua II şi CF Brăila, încheiată cu scorul de 1-0, gol Rusu, Zapata şi-a arătat clasa atunci când a fost solicitat. A scos spectaculos o minge trimisă din lovitură liberă şi a blocat excelent o pasă trimisă în adâncime care putea fi ajunsă de un adversar. Juniorii de la Steaua, grupa '98, au fost cei care au făcut galerie echipei secunde în meciul de sâmbătă. La finalul partidei, cei doi s-au

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 235