Ultimatum pentru Gino

Ultimatum pentru Gino

Sursa foto: MediafaxFoto

Borcea i-a dat termen de gandire 12 zile lui Iorgulescu pentru a da un raspuns clar la oferta de preluare a postului de presedinte executiv

Dinamo chiar vrea un nou presedinte executiv care sa detina controlul la club, iar tinta de prima importanta este Gino Iorgulescu. Dupa mai multe runde de negocieri, ros‑albii i-au transmis fostului oficial al lui FC National ca si-ar dori sa lucreze cu el si i-au comunicat perioada pe care fostul colaborator al lui Cornel Dinu o are la dispozitie ca sa accepte functia de numar unu administrativ in club.

12 zile mai are la dispozitie Gino ca sa decida daca va accepta sau nu, aceasta fiind scadenta impusa de Cristi Borcea. Actionarul este insa optimist in privinta sanselor de a-l coopta pe creatorul formatiei FC National, fapt ce reiese dintr-o declaratie a sa. "Va vom anunta numele noului presedinte al echipei pana cel tarziu la finalul urmatoarei saptamani", a explicat cel care detine in acest moment functia oferita lui Iorgulescu. Este clar, Dinamo vrea sa intre intr‑o noua era si sa aiba angajata la club o "eminenta cenusie" cu multe relatii si cu harul de a fi reusit sa inventeze mereu antrenori de calitate, care apoi sa contruiasca echipe.

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Dinamo Gino Iorgulescu Borcea
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii