Talnar: "Echipa scartaie! Margaritescu a fost peste nivelul echipei"

Talnar: "Echipa scartaie! Margaritescu a fost peste nivelul echipei"

Sursa foto: Prosport

Cornel Talnar rasufla usurat dupa ce echipa sa si-a asigurat matematic ultimul loc ce duce in Liga Europa, dar spune ca nu este deloc multumit de starea echipei si de evolutiile slabe din ultimele etape.

"Matematic, suntem in Liga Europa dupa acest egal, dar, din pacate, ma tot gandesc cate goluri trebuie sa dam ca sa castigam si noi un meci. Numai noua ni se poate intampla asa ceva. Sunt multe goluri care le toarna plumb in picioare. La 2-0, in loc sa ajunga scorul 4-0 s-a facut 2-3 si, dintr-o victorie mai mult decat clara, am ajuns sa tremuram pana la final.

Au fost multe pase gresite, inexactitati, mai ales in aparare, poate doar Margaritescu sa fi fost putin peste nivelul echipei. Probleme sunt la nivelul echipei, pentru ca e ceva care scartaie si nu e in regula. Saptamana aceasta vom vedea cum vom pregati sezonul urmator, usor usor ne vom lamuri. La final vom sti cu siguranta daca voi continua sau nu la Dinamo", a spus Talnar la conferinta de presa de dupa meciul cu Astra, scor 3-3.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Talnar Astra Dinamo Margaritescu
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii