Steaua ia medicamente pe datorie, Golanski si-a platit singur RMN-ul!

Steaua ia medicamente pe datorie, Golanski si-a platit singur RMN-ul!

Sursa foto: Prosport

Criza pare necrutatoare in Ghencea! Clubul se confrunta cu mari probleme financiare. Gigi Becali ii pune pe angajatii sai sa se descurce cum pot, fara sa ceara bani.

Inca din iarna, Becali a aratat ca situatia nu este tocmai roz, investind in transferuri doar 85.000 de euro! Cu o asemenea suma de investitii e greu sa ocupi chiar si locul 5, dar sa te mai si lupti pentru castigarea campionatului. "Buba" a explodat in retur, cand Becali a inceput sa faca imprumuturi la banca pentru a le plati jucatorilor salariile restante.

Accidentat in timpul jocului de la Vaslui, Pawel Golanski s-a vazut nevoit sa iasa din circuit. Ajuns la Bucuresti, fotbalistul a trebuit sa efectueze un control medical amanuntit la genunchi, insa pe banii lui. Desi consultatia a costat cinci milioane de lei vechi, clubul n-a avut bani sa-i achite RMN-ul.

A fost nevoit sa plateasca din banii lui. Gigi nu mai are deloc bani. Cand l-a vandut pe Ghionea, acei 100.000 de euro au fost retrasi imediat din cont de patron, nefiind folositi pentru club sau pentru a plati macar utilitatile la stadion.

Pentru a rezolva problemele accidentatilor, stafful medical are nevoie la fiecare meci de anumite medicamente. Acestea au venit in acest retur doar pe datorie, clubul neavand resurse pentru a achita facturile. S-au primit somatii din partea firmelor de medicamente.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Becali Pawel Golanski RMN
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii