Sandu: "Daca intre Rapid si Dinamo vor fi mai mult de 3 puncte, nu mai conteaza decizia in cazul Varga-Balan!"

Sandu: "Daca intre Rapid si Dinamo vor fi mai mult de 3 puncte, nu mai conteaza decizia in cazul Varga-Balan!"

Sursa foto: Prosport

Mircea Sandu a afirmat ca la finalul stagiunii actuale va omologa ierarhia Ligii I, conform rezultatelor inregistrate pe teren chiar daca pana pe 29 mai TAS nu va lua o hotarare in cazul Varga-Balan.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal precizeaza ca oricum decizia in aceasta speta nu va mai conta daca diferenta dintre Rapid si Dinamo va fi mai mare de trei puncte dupa ultima etapa.

"Pe 29 mai noi vom omologa rezultatele din Liga I asa cum ni le va prezenta LPF. Pentru ca pe 1 sau 2 iunie trebuie sa trimitem la UEFA echipele calificate pentru Liga Campionilor si Liga Europa. Ce se intampla ulterior, daca nu se judeca pana atunci la TAS, vom vedea. In orice caz, daca dupa ultima etapa diferenta e mai mare de trei puncte intre Dinamo si Rapid nici nu ii mai intereseaza", a spus Sandu intr-o conferinta de presa.

In alta ordine de idei, seful FRF sustine ca este normal ca CFR cluj sa fie constestata atata timp cat nu se ajunge la jigniri si calomnii.

"Daca CFR Cluj e pe primul loc e normal sa fie contestata de ceilalti. Sau de o parte dintre acestia. E dreptul fiecaruia, dar depinde si cum contesti. Pentru ca daca ajungi la calomnie sau jignire nu e frumos. Trebuie sa recunosti meritul invingatorului si sa incerci sa il prinzi din urma si sa-l depasesti", a precizat oficialul federatiei.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Rapid Dinamo FRF Sandu
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 1