Rapidistii se iau de Georgian Ionescu: "S-a umplut de penibil"

Rapidistii se iau de Georgian Ionescu: "S-a umplut de penibil"

Sursa foto: Prosport

Oficialii clubului Rapid sustin ca centralul Georgian Ionescu s-a umplut de ridicol, reclamand mai multe greseli de arbitraj in partida din deplasare cu FC Brasov, incheiata la egalitate, scor 1-1, informeaza, luni, site-ul oficial al gruparii giulestene.

In articolul intitulat "Doza importanta de penibil in arbitrajul lui Georgian Ionescu" rapidistii recunosc insa ca Georgian Ionescu a gresit si in defavoarea formatiei FC Brasov. "Arbitrul buzoian Georgian Ionescu s-a umplut de ridicol in destule momente ale partidei dintre FC Brasov si Rapid.

Daca brasovenii ar putea eventual sa revendice nesanctionarea mai aspra a catorva dintre interventiile lui Sapunaru, rapidistii au (mult mai multe) motive, intemeiate, sa acuze prestatia lui Ionescu. Cea mai hilara dintre decizii a fost cea care a generat eliminarea lui Lucian Raduta, in minutul 86, la o faza la care nici macar fault nu se impunea dictat.

Ezequias a simulat intr-un mod grosolan o asa-zisa lovitura aplicata de atacantul rapidist si l-a pacalit, se pare, mai intai pe asistentul Nicolae Meghesan", se mentioneaza pe site.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 1