Rapid va lua 300.000 pe Pardo, dupa ce l-a adus pe 1,5 milioane!

Rapid va lua 300.000 pe Pardo, dupa ce l-a adus pe 1,5 milioane!

Sursa foto: Prosport

Cu toate ca George Copos este cunoscut ca un patron extrem de viclean si care nu se lasa pacalit, transferul lui Pardo la Rapid tinde sa devina o mare nereusita, giulestenii multumindu-se doar cu faptul ca vor recupera salariul pe un an al portarului!

Urko Pardo a venit la Rapid cu un CV impresionant si pe o suma asijderea: 1,5 milioane de euro. Nu a confirmat, asa ca in aprilie 2009 a fost imprumutat la Olympiakos. Acum, giulestenii vor scapa definitiv de spaniol, dar doar pentru 300.000 de euro. Palmaresul fotbalistului crescut de FC Barcelona a lasat de dorit in Giulesti, in doar patru meciuri reusind performanta de a incasa sase goluri.

Cu un salariu prohibitiv pentru Liga I, 400.000 de euro, alb-visiniii l-au imprumutat la Olympiakos Atena, conducerea Rapidului reusind sa obtina pentru el 100.000 de euro, dar si plata integrala a salariului. Curios sau nu, spaniolo-belgianul a reusit sa ii impresioneze pe greci, care si-l doresc pe portar definitiv.

Mutarea are sanse foarte mari sa se faca, mai ales ca George Copos nu concepe sa ii plateasca portarului din nou salariul, iar Olympiakos trebuie sa achite doar 300.000 de euro pentru serviciile lui.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 5