Pleşan, spre Astra

Pleşan, spre Astra

Sursa foto: Prosport

După ce şi-a încheiat recent conturile cu Steaua, Mihai Stoichiţă n-a rămas prea mult timp în expectativă.

Ieri, tehnicianul a ajuns la un acord cu Ioan Niculae, semnând un contract pe doi ani cu Astra, şi are promisiunea asigurării unui buget serios de achiziţii. "Lippi" va lua mulţi jucători de la Steaua, inclusiv pe Mihăiţă Pleşan!Sosirea lui Mihai Stoichiţă la Ploieşti echivalează, practic, cu noi ambiţii pentru prahoveni, care în noul sezon ţintesc calificarea în Europa League. În acest sens, antrenorul a ales să se bazeze pe mai mulţi jucători cu care a colaborat la Steaua, printre care Jelev, fraţii Karamyan, Parpas, dar şi un nume surpri...

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
  • alte articole similare
  • "Vin pentru Andone" Zdravko Chavdarov: "Vin pentru Andone"

    Este văzut de dinamovişti ca portarul titular al viitorului sezon. Zdravko Chavdarov (29 de ani) aşteaptă şi el să vină în „Ştefan cel Mare” şi afirmă că a ales echipa „câinilor” datorită lui Ioan Andone

  • Ţălnar: "Nu voi accepta să fiu de decor la Dinamo! Sper să ducem echipa în Ligă!" Ţălnar: "Nu voi accepta să fiu de decor la Dinamo! Să ducem echipa în Ligă!"

    Cornel Ţălnar va face parte din staff-ul lui Ioan Andone la Dinamo, însă anunţă că va pleca imediat, daca simte că prezenţa sa în cadrul clubului e mai mult "de formă".

  • Cornel Penescu renunţă gratis la FC Argeş! Cornel Penescu renunţă gratis la FC Argeş!

    Andrei Penescu, fiul finanţatorului principal al FC Argeş, Cornel Penescu, a emis, joi, un comunicat de presă, în care precizează că tatăl său predă gratis clubul spre administrare Primăriei Piteşti, pe o perioadă nedeterminată.

 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 1