Piturca, mai aproape de Stiinta decat de Steaua!

Piturca, mai aproape de Stiinta decat de Steaua!

Sursa foto: Prosport

Disperat din cauza esecurilor inregistrate cu numirile de antrenori din ultimul timp, Mititelu se agata de solutia salvatoare, Victor Piturca.

Discutiile din toamna au fost reluate. Sambata, Mititelu a plecat spre Bucuresti pentru meciul cu Steaua, iar seara a avut o intalnire cu Piturca. Acestuia i s-a propus din nou sa vina antrenor la Craiova, garantandu-i‑se libertatea totala in alcatuirea lotului, politica de transferuri si numirea staff-ului executiv.

Craiova a indeplinit inca din toamna trecuta toate conditiile puse de Piturca, mai putin una: asigurarea unui buget care sa-i permita echipei din Banie sa se bata pentru titlu. Aceeasi problema o are bossul oltenilor de rezolvat si acum, Piturca asigurandu-l ca, daca face rost de bani pentru a intari echipa, va semna.

Evident, in conditiile in care echipa se salveaza de la retrogradare. Astfel, Mititelu trebuie sa gaseasca in maximum doua saptamani o sursa de finantare, alta decat vanzarea de jucatori importanti, pe care Piti nici nu concepe sa-i piarda. Discutiile vor fi reluate saptamana viitoare.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Steaua Mititelu Piturca Craiova
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 1