N’Doye l-a uimit pe Ando

N’Doye l-a uimit pe Ando

Sursa foto: Prosport

Ousmane N’Doye a făcut ieri primul antrenament din acest nou sezon. Cu această ocazie, senegalezul l-a cunoscut şi pe noul său antrenor, Ioan Andone.

Dimineaţă, fotbalistul african şi colegul său, Kone, au fost chemaţi de către "Fălcos" la stadion pentru a da mai multe teste fizice. După şedinţa tehnică care a durat în jur de o oră, tehnicianul a rămas şocat. În sensul bun, pentru că N'Doye a arătat o formă extraordinară pentru această perioadă.

La sfârşit, cei doi au avut şi o discuţie între patru ochi, iar Andone i-a transmis fotbalistului ce vrea de la el. "Dacă mă asculţi, atunci totul va fi bine. Nu trebuie să mai ieşi în evidenţă în niciun fel, pentru că va suferi toată echipa din cauza ta! Dacă nu te schimbi ca atitudine, atunci vei vedea şi cealaltă latură a mea!", i-ar fi spus tehnicianul. Jucătorul de culoare a promis că va respecta cu stricteţe cererile lui Ando. Săptămâna trecută, deranjat pentru că N'Doy...

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
  • alte articole similare
  • Niculescu: "Va fi ultimul sezon că jucător" Niculescu: "Va fi ultimul sezon ca jucător"

    Atacanul dinamovist Claudiu Niculescu împlineşte astăzi 34 de ani. Unul dintre cei mai prolifici marcatori din istoria lui Dinamo îşi doreşte să devină încă o dată campion cu clubul alb-roşu în ultimul său an petrecut pe terenul de fotbal.

  • Dragomir: "Să nu încerce nimeni să mă împace cu Gigi" Dragomir: "Să nu încerce nimeni să mă împace cu Gigi"

    Dumitru Dragomir şi Gigi Becali nu mai sunt prieteni de mai mult timp. Ruptura s-a produs în momentul în care patronul Stelei a făcut public faptul că preşedintele LPF suferă de priapism. De atunci cei doi nu şi-au mai vorbit.

  • E oficial: Supercupa se va juca în fiecare an E oficial: Supercupa se va juca în fiecare an

    În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din ziua de 18 iunie, a fost modificat articolul 33 al Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice privind organizarea Supercupei României.

 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 1