Lazar vrea la arabi!

Lazar vrea la arabi!

Sursa foto: MediafaxFoto

Dupa patru ani petrecuti in Giulesti, Costin Lazar se pregateste sa paraseasca gruparea "feroviara". Destinatia? Cel mai probabil, o echipa din zona Golfului.

La trei luni distanta de vanzarea lui Ionita la FC Köln, giulestenii sunt foarte aproape sa-si piarda si capitanul. Desi mai are inca un an de contract, din vara, mijlocasul rapidist este decis sa prinda un angajament in strainatate. Una dintre echipele care s-au interesat de situatia contractuala a lui Lazar este Al Nasr, care din vara va fi pregatita de fostul tehnician al Stelei, Walter Zenga.

Singurul impediment in realizarea transferului este suma destul de mare pe care o cere George Copos, aproximativ 2 milioane de euro.
Cu toate acestea, Lazar spera sa gaseasca intelegere din partea patronului si sa mai lase din pret, mai ales ca din vara va intra in ultimul an de contract. Din aceeasi zona are oferta de transfer si Juliano Spadacio, care a fost dorit in iarna de formatia Al Wasl din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Aceasta oferise 600.000 de dolari pentru un imprumut pana in vara cu optiune de cumparare pentru sezonul viitor, dar Copos nu a fost de acord.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Rapid Lazar Copos Al Nasr
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii