Italienii jubilează după eşecul Spaniei: "Mulţumim, Elveţia"

Italienii jubilează după eşecul Spaniei: "Mulţumim, Elveţia"

Sursa foto: Prosport

Italienii sunt în al nouălea cer după eşecul pe care Spania l-a suferit, ieri, contra Elveţiei.

"Mulţumim mult, Elveţia" a titrat pe prima pagină Gazzetta dello Sport, cel mai bine vândut cotidian de sport din Cizmă, aluzie la faptul că, în momentul de faţă, e improbabil ca squadra azzurra să dea peste formaţia iberică în sferturi.Jurnaliştii italieni nu sunt alarmaţi după egalul cu Paraguayul şi se văd deja semifinalişti, mai ales că vor avea un culoar favorabil. În optimi, în condiţiile în care campionii mondiali vor câştiga grupa vor întâlni locul doi din grupa Olandei. Una dintre Japonia, Camerun sau Danemarca va fi, în condiţii normale adversara "macaronarilor"

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
  • alte articole similare
  • Un nou record? **Real oferă 96 de milioane € pentru Rooney Real oferă 96 de milioane € pentru Rooney!

    Real Madrid ar putea stabili un nou record. După ce în vara trecută a dat 94 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo, gruparea spaniolă intenţionează să scoată 96 de milioane de euro pentru transferul lui Wayne Rooney.

  • Fiorentina nu-l lasă pe Mutu să se transfere liber de contract! Mutu nu poate pleca liber de contract! VEZI cât cere Fiorentina!

    Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris, în ediţia de miercuri, că gruparea AC Fiorentina a anunţat că nu intenţionează să-l lase pe atacantul român Adrian Mutu să se transfere gratis, aşa cum ar fi intenţia impresarilor săi.

  • ŞOC în Italia!** Buffon ar putea rata restul Cupei Mondiale! Buffon ar putea rata restul CM!

    Portarul Italiei, Gianluigi Buffon, este incert pentru meciurile echipei sale la Cupa Mondială, după ce problema sa la spate este mai gravă decât s-a crezut iniţial.

 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 4