Ienei: "Transferurile lui Păcurar şi Stanca sunt bune pentru Steaua" TU CE CREZI?

Ienei: "Transferurile lui Păcurar şi Stanca sunt bune pentru Steaua" TU CE CREZI?

Sursa foto: Prosport

Emeric Ienei spune că ultilmele achiziţii ale Stelei, Alexandru Păcurar (28 de ani) şi Răzvan Stanca (30 de ani) sunt doi jucători care "promit" şi consideră că cei doi pot face faţă cu brio la Steaua.

Omul care are mari şanse să devină noul preşedinte al clubului din Ghencea spune că modul în care acţionează Victor Piţurcă şi Gigi Becali în această vară ar putea aduce liniştea la Steaua şi mult aşteptata pace cu fanii.


"Sunt doi jucători care promit. Stanca a apărat la Sportul şi este un portar de valoare, s-a realizat un transfer bun, iar Păcurar este un jucător bun. Piţurcă este suficient de abil încât să rezolve toate problemele, iar Gigi Becali este dispus să cheltuiască bani pentru a întări echipa. Piţurcă a avut o influenţă foarte mare pentru că este prieten cu Gigi Becali. Schimbarea de atitudinea a lui Gigi Becali este foarte benefică pentru Steaua. La Steaua se încearcă implementarea modulului de la Manchester United. Deocamdată sunt la Oradea şi nu sunt preşedinte la Steaua.


Deocamdată nu mai port discuţii cu Steaua referitoarea la postul de preşedinte", a spus Ienei la gsptv.

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: ienei steaua pacurar stanca
 • alte articole similare
 • Badea a dat afară 8 jucători! Badea a dat afară 8 jucători!

  8 dintre fotbaliştii care au făcut sezonul trecut parte din locul lui Internaţional Curtea de Argeş au fost daţi afară de la echipă după încheierea sezonului din diverse motive.

 • "Lobby", ca şi convins! "Lobby", ca şi convins! AZI e discuţia decisivă!

  După ultimele discuţii, Dinamo prinde speranţe cu Lobonţ. Nicolae Badea va avea azi discuţia decisivă cu portarul naţionalei

 • Vine şi Victoraş Iacob! Vine şi Iacob la CFR!

  Echipa din Gruia încearcă să îşi rezolve şi problemele din ofensivă, acolo unde numai Cristi Bud a confirmat în ultimele şase luni.

 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 6