Helder: "Nu m-a cautat nimeni de la Poli sau Dinamo, dar nici Rapid nu mi-a propus ceva"

Helder: "Nu m-a cautat nimeni de la Poli sau Dinamo, dar nici Rapid nu mi-a propus ceva"

Sursa foto: Prosport

Brazilianului din Giulesti ii expira imprumutul in aceasta vara, dar nu doreste sa se intoarca la Nancy. In masura in care gruparea din Hexagon este de acord, Helder doreste sa ramana sub Grant.

Totusi, pentru ca acest lucru sa se realizeze, Copos trebuie sa isi exprime dorinta de a-l pastra, lucru care nu s-a produs pana in acest moment.

"Cand am venit in Romania, nu ma asteptam ca o sa dau de un campionat asa de dificil si disputat. Nu prea s-a mai vazut ca 6 echipe sa se bata de la inceput sezonului si pana la sfarsit pentru titlu. Mi-a fost foarte greu la inceput, pentru ca am veneam din postura de rezerva la Nancy, dar am fost ajutat foarte mult de cei din jur si am reusit sa explodez.

Mie imi expira imprumutul acum, dar cei de la Nancy sunt dispusi sa ma lase in continuare in Romania, chiar si sub forma de imprumut. Nu m-a cautat nimeni de la Timisoara sau Dinamo, dar nici cei de la Rapid, care au prima optiune, nu mi-au propus nimic.

Daca ar fi dupa mine, as alege Rapidul. Cu gandul asta am plecat din Franta. Sa stau 2-3 ani la Bucuresti. Mi-am adus si toata mobila din Franta, pentru ca atunci cand am ajuns aici era apartamentul gol", a spus fundasul de banda dreapta a Rapidului, pentru Adevarul.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Rapid Copos Nancy
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 1