Gigi Becali, executat silit pentru neplata unui aparat pe care l-a donat unui spital!

Gigi Becali, executat silit pentru neplata unui aparat pe care l-a donat unui spital!

Sursa foto: Prosport

O firma de aparatura medicala a obtinut executarea silita a lui Gigi Becali, prin poprirea conturilor acestuia, pentru un aparat pe care l-a donat Spitalului de copii Marie Currie, in valoare de 150.000 de euro pe care insa nu l-a platit.

Avocatul Calin Giurgiu, care a reprezentat firma de aparatura medicala, a declarat ca firma Wilhelm Romco a obtinut, marti, la Judecatoria sectorului 5, incuvintarea executarii silite pentru poprirea conturilor lui Gigi Becali, pentru suma de 150.000 de euro si ca, in perioada urmatoare, va cere si executarea silita a bunurilor finantatorului Stelei.

"In anul 2008 domnul Becali a dorit sa sponsorizeze spitalul cu doua aparate. Pe unul l-a platit, iar pe celalalt, care a fost livrat mai tarziu, nu l-a mai achitat" , a declarat avocatul Giurgiu pentru Mediafax

De asemenea, acesta a spus ca firma de aparatura a facut demersuri timp de un an pentru a-l face pe Becali sa plateasca aparatul.

In 2008, conducerea spitalului a fost anuntata ca finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, este dispus sa faca o donatie, in sensul de achizitiona un aparat cu laser pentru ortopedie, cel mai performant din Romania, a carui valoare era de 150.000 de euro.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 1