Catalin Munteanu refuza oferta lui Dinamo

Catalin Munteanu refuza oferta lui Dinamo

Sursa foto: Prosport

Pus pe lista de Dinamo dupa plecarile masive care se anunta in Stefan cel Mare, Catalin Munteanu nu vrea sa auda de o intoarcere intre "caini", scrie Prosport.

"Cap de Zmeu" spune ca nu s-a pus problema sa plece de la Brasov. Mijlocasul a declarat ca vrea sa joace in Europa League cu Brasov. Munteanu se gandeste si la finala Cupei.

"Ma simt excelent la FC Brasov si nu s-a spus problema sa plec la alta echipa. Nu am discutat cu nicio alta echipa, pentru ca eu mai am contract cu FC Brasov pana in vara si vreau sa ne calificam in Liga Europa si sa castigam Cupa Romaniei. Sunt obiective indraznete, dar in fotbal, totul este posibil.

Am facut un tur bun de campionat, pentru ca suntem aproape de plutonul fruntas, dar suntem calificati si in semifinalele Cupei Romaniei. Indiferent cu cine vom juca in semifinale cred ca putem sa ne calificam. Toate formatiile ramase in Cupa Romaniei, sunt echipe bune. Pe noi ne avantajeaza faptul ca vom juca doua meciuri, tur-retur, pentru ca pe teren propriu am dovedit ca suntem o echipa puternica", a spus Catalin Munteanu.

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Catalin Munteanu FC Brasov Dinamo
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 2