Borcea: "Ne despartim de 10 jucatori! Pe fitosi ori ii vindem, ori ii trimitem la Dinamo II"

Borcea: "Ne despartim de 10 jucatori! Pe fitosi ori ii vindem, ori ii trimitem la Dinamo II"

Sursa foto: Prosport

Cristi Borcea este foarte nemultumit de evolutiile "cainilor" in ultimile etape si spune ca se vor lua masuri drastice la finele sezonului impotriva anumitor jucatori.

Borcea spune ca mai multi jucatori vor fi ori vanduti, ori trimisi sa evolueze numai la echipa a doua a dinamovistilor - care este pe cale sa retrogradeze in Liga a 3-a.

"Jucatorii sa nu-si faca sperante ca pleaca liberi. O sa ii trimit la echipa a doua. Sunt foarte multi jucatori lipsiti de caracter. Eu nu am vrut sa raman. Inainte de conducator, eu sunt suporter. Daca maine plec, echipa se va desfiinta. Eu nu pot sa vand Dinamo asa jos in clasament. Nu mai am rabdare. Ne vom desparti de minim zece jucatori din lot.

Daca nu va fi avantajos pentru Dinamo, mai ales in cazul fitosilor astia, va jur ca vor juca la echipa a doua! Sunt sanse mari sa revina Lobont din vara. Nu vreau sa ma mai bag in nimic. Nu stiu pe ce buget ne vom baza. O sa vorbesc... depinde de strategie, de tot. Merg cu Nicolae Badea mai departe si atat. Lui Turcu o sa ii dam banii. Am semnat deja", a spus Borcea la Sport.ro.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Borcea Dinamo Lobont Turcu
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii