Bodan Mara: "Piţi vine cu mentalitate de campion!"

Bodan Mara: "Piţi vine cu mentalitate de campion!"

Sursa foto: Prosport

Mijlocaşul lui Iraklis Salonic spune că mutările din vara asta vor duce la un echilibru între echipele care se vor bate pentru primul loc.

"Văd că sunt mişcări peste tot în Liga I. CFR a făcut câteva transferuri, Unirea Urziceni a adus câţiva jucători, Rapid a luat jucători foarte valoroşi, pentru posturile deficitate. Steaua începe uşor, uşor, iar dacă vine Victor Piţurcă, se va bate la titlul. FC Vaslui şi-a adus un super antrenor, eu cred că noul sezon va fi mult mai strâns decât cel care s-a încheiat.


Rapidul va avea o altă faţă odată cu venirea lui Dinu Gheorghe. La Steaua la fel, venirea cu Victor Piţurcă ar însemna pacea cu suporterii, iar el va aduce acea mentalitate de campion. Dinamo l-a luat pe Ioan Andone, cel care a luat titlul cu echipa din Ştefan cel Mare. Va fi un an mai greu decât anul acesta, pentru că sunt mai multe echipe care s-au întărit şi se vor bate la titlu", a spus Mara la Sport.ro


Fostul jucător al CFR-ului a vorbit şi despre Campionatul Mondial, cel mai important eveniment sportiv din acest an. Mara crede că înfrângerea Spaniei a fost un accident, ibericii rămând favoriţi la câştigarea trofeului. În schimb, jucătorul lui Iraklis spune că a rămas dezamăgit de Franţa, care arată ca o echipă modestă, deşi are super jucători.

"Înfrângerea Spaniei a fost cea mai mare surpriză de până acum şi s-ar putea să şi rămână. Sunt convins însă că îşi va reveni du

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 3