Arman Karamyan: "Felicit CFR-ul! Oamenii de acolo au fost mai seriosi si publicul n-a injurat ca la noi!"

Arman Karamyan: "Felicit CFR-ul! Oamenii de acolo au fost mai seriosi si publicul n-a injurat ca la noi!"

Sursa foto: MediafaxFoto

Arman Karamyan a declarat miercuri intr-o conferinta de presa, ca si-ar dori sa ramana si in noul sezon la Steaua impreuna cu fratele sau, Artiom.

"Noi am demonstrat ce putem. Vom vedea daca va fi sa ramanem in continuare la Steaua. Eu as vrea sa raman, dar nu depinde numai de mine. Ar fi bine sa ramana si nea Mihai antrenor. Trebuie sa vorbim despre ce se va intampla" , a spus Arman Karamyan.

El a fost mahnit de faptul ca suporterii stelisti l-au injurat chiar daca a marcat doua goluri in partida cu Universitatea Craiova. "Sincer, a fost pentru prima data cand am fost injurat dupa ce am marcat de catre proprii suporteri. Asta e, nu ai ce sa faci daca ei asa au considerat ca trebuie sa se poarte. Pentru mine este important sa joc bine si sa ajut echipa. Vrem neaparat sa castigam partida cu International, ne dorim locul al treilea in campionat", a mai spus el.

Karamyan a felicitat echipa castigatoare a Ligii I, CFR Cluj, si formatia aflata pe pozitia secunda a clasamentului, Unirea Urziceni. "Ii felicit pe cei de la CFR Cluj. Oamenii de acolo au fost mai seriosi si publicul n-a injurat ca la noi, iar ei au castigat campionatul pana la urma. Acelasi lucru si la Urziceni, si pe ei ii felicit", a concluzionat Arman Karamyan.

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii