AISS: "Mutarea la Buzau este bomboana de pe coliva Stelei"

AISS: "Mutarea la Buzau este bomboana de pe coliva Stelei"

Sursa foto: Prosport

Ministerul Apararii a anuntat rezilierea contractului de inchiriere cu FC Steaua din cauza neplatii chiriei, iar Becali spune ca va muta echipa la Buzau.

Desi in razboi cu patronul din Ghencea, suporterii spera ca acest lucru sa nu se intample: "Ar fi bomboana pe coliva Stelei"

"Sper ca zvonurile aparute in presa sportiva potrivit carora Steaua ar urma sa se mute la Buzau sa nu fie conforme cu realitatea. Aceasta mutare n-ar reprezentat decat o bomboana pe coliva Stelei care in ultimul deceniu a suferit cele mai mari umilinte din toata istoria ei. Ar fi o urmare normala, dar oribila a tuturor celor savarsite pana acum de actualul creditor", a declarat purtatorul de cuvant al AISS, Marius Nicolau, pentru Sport Total FM.

"Putem sa ne intoarcem in timp cu cateva saptamani cand, la meciul cu Timisoara, firma de securitate a intervenit abuziv asupra suporterilor, astfel ca echipa a fost suspendata si clubul a decis disputarea urmatorului meci la Buzau, asa ca nu putem decat sa ne punem niste semne de intrebare referitor la aceste fapte.

Putem spune ca Becali a incercat apele, sa vada cum e situatia in acel oras, cum este primit atat el cat si echipa. Cred ca aceasta mutare ar atrage o reactie mult mai dura din partea suporterilor pentru ca ar turna peste focul deja aprins mai multa benzina", a mai declarat Nicolau.

SONDAJ

Cine se va impune in finala UEFA Champions League?

Vezi rezultate
yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: Steaua Buzau Nicolau
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 3245