Supravieţuitorii! Viaţa în Ghencea în era post-Piţi

Supravieţuitorii! Viaţa în Ghencea în era post-Piţi

Sursa foto: Prosport

Steaua n-a mai umplut stadionul la meciul cu Victoria Brăneşti, poate şi din cauza protestului galeriei, dar a avut aseară susţinători cuminţi şi decenţi la tribuna I.

Iar Duckadam şi Dumitrescu au avut parte de o primire frumoasă.

Drumul Taberei e amorţit cu o oră înainte de meci. Parcă nici aglomeraţia dintr-o zi obişnuită nu mai există. Câţiva băieţi dintr-un bloc din apropierea stadionului îşi iau inima în dinţi: "Mergem, mă?". "Hai să mergem!" Au un steag în culorile roş-albastre şi sunt îmbrăcaţi, normal, în tricoul Stelei. "Parcă a fost un vis, bă! Ce atmosferă era acum două săptămâni, la meciul cu Craiova", discută ei dezamăgiţi.

La 19:45, doar 100 de spectatori!
"Nu veniţi la meci! Steaua liberă!" a fost mesajul galeriei şi al Asociaţiei Suporterilor în săptămâna premergătoare partidei. Mulţi au luat treaba asta în serios şi s-au gândit că e un mod sănătos de a protesta împotriva felului în care a fost îndepărtat, surprinzător, Piţurcă. Alţii au venit pentru culori. La 19:45 sunt doar 100 (una sută) de spectatori la meci! La ora 20:00, cu 30 de minute înainte de începutul jocului, stadionul se animă un pic. Mai vin vreo 500 de oameni, în timp ce la boxe urlă un fel de manea cu "Steaua vrem victorie".

Tribuna I, la datorie
Urmează o melodie în care parcă se cântă prohodul, dar într-o jumătate de oră, ca un miracol, tribuna I aproape se umple. Să tot fie vreo 5-6.000 de spectatori, cu tot cu cei vreo 300 de la Brăneşti. Iar tribuna întâi arată că Steaua poate trăi...

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 23