Adio, Raul Madrid!

Adio, Raul Madrid!

Sursa foto: Prosport

Simbolul lui Real Madrid nu şi-a putut stăpâni lacrimile în faţa suporterilor care îl aclamau. A promis că se va întoarce

Raul Gonzalez Blanco a anunţat ieri că nu mai este jucătorul lui Real Madrid, echipa pentru care a evoluat 16 sezoane. Cu lacrimi în ochi, atacantul a promis că se va întoarce la club oricând va fi nevoie de el.


Pare incredibil, dar este adevărat! Raul nu mai este la Real Madrid. Decizia nu a fost simplă, însă, conform declaraţiilor căpitanului, a fost convenabilă atât pentru echipă, cât şi pentru jucător. "Mă simt fotbalist şi vreau să joc. Puteam să rămân, Mourinho aproape mă convinsese, însă nu era acelaşi lucru. Real are jucători tineri, care merită o şansă. Eu am ocazia, poate ultima din carieră, să încerc o experienţă în străinătate şi vreau să profit de ea", a spus simbolul lui Real Madrid.Raul a mărturisit că nu ar fi acceptat niciodată o propunere de la o altă echipă din Spania. Atacantul are oferte din Anglia şi din Germania, şi chiar dacă deocamdată nu s-a hotărât unde va merge, a recunoscut că negociază cu Schalke 04: "Este adevărat că discuţiile cu Schalke sunt avansate, însă nu m-am decis. Trebuie să aleg între campionatul Angliei şi cel al Germaniei".

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii
comentarii 2