Un fost mare rugbist, cu inimă mare: şi-a donat casele sinistraţilor!

Un fost mare rugbist, cu inimă mare: şi-a donat casele sinistraţilor!

Sursa foto: Prosport

Fostul mare rugbist Pompilie Borş a fost impresionat de suferinţa oamenilor care au pătimit în urma inundaţiilor şi a reacţionat prompt

Sportul nu a rămas impasibil la dezastrul pricinuit de apele care au măturat practic mai multe localităţi din Moldova în ultimele săptămâni. Dintre toţi cei care au sărit în ajutor s-a remarcat însă vicepreşedintele Federaţiei Române de Rugby, Pompilie Borş, care şi-a donat casa unei familii de sinistraţi.

"Într-o seară ne uitam la televizor şi am rămas şocaţi de ceea ce am văzut. N-am vrut să rămânem impasibili şi din puţinul pe care îl avem am dorit să oferim celor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor", a fost prima reacţie a lui Pompilie Borş. Iar acţiunea de într-ajutorare a sinistraţilor a fost pusă rapid pe picioare. Oficialul FR de Rugby a luat legătura cu prefectul judeţului Botoşani, iar în urma unei discuţii a convenit că va ajuta 36 de familii din Dorohoi. "Ne-a transmis să le aducem celor nevoiaşi în primul rând lucruri uzuale. Împreună cu soţia am mers la magazin şi am făcut câte o sacoşă pentru fiecare. Am cumpărat de la lenjerie intimă, batiste, până la cuţite, farfurii şi chiar câte o oală de 5 kg. De asemenea, am luat saltele, pături, lenjerii, tot ce am putut şi noi", ne-a relatat Pompilie Borş, care a ţinut să ducă personal ajutoarele sinistraţilor.

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: pompilie bors rugby sinistrati
 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii