Răzbunarea lui Webber: 2=1!

Răzbunarea lui Webber: 2=1!

Sursa foto: Prosport

Nimic nu e mai plăcut pentru un pilot decât o victorie care să le demonstreze celor care-l desconsideră că se înşală.

Australianul Mark Webber a reuşit ieri să câştige la Silverstone şi a răbufnit la final: "Nu e rău pentru un al doilea pilot".

Formula 1 a fost de multe ori în acest sezon o afacere internă Red Bull. Webber şi Vettel s-au întrecut în calificări, în curse, dar şi în cadrul echipei. Celelalte participante s-au mulţumit să ţină cât mai aproape şi să profite de orice pas greşit al celor de la Red Bull. Au fost destui paşi greşiţi şi n-a lipsit mult să fie şi acum. Mark Webber s-a simţit nedreptăţit după ce, în urma calificărilor de sâmbătă, practic noua aripă faţă de pe monopostul său a fost dată jos şi mutată efectiv la Vettel, care obţinuse pole-position!

Vettel a pornit însă destul de slab în cursă, iar apoi a avut ghinionul să i se deterioreze un pneu la primul viraj şi a intrat la boxe, ajungând ultimul! Webber i-a ţinut piept lui Hamilton şi s-a distanţat lejer, câştigând meritat cursa. "Nu e rău pentru un al doilea pilot!", a fost primul mesaj transmis echipei din monopost de Webber după victorie, continuând apoi la conferinţa de presă: "N-aş fi semnat contractul dacă aş fi ştiut că se va întâmpla aşa ceva. Am fost dezamăgit".

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: webber silverstone victorie
  • alte articole similare
  • Lance Armstrong: "Turul Franţei s-a terminat pentru mine" Lance Armstrong: "Turul Franţei s-a terminat pentru mine"

    Ciclistul american Lance Armstrong a declarat, duminică seară, că Turul Franţei s-a terminat pentru el, după ce a terminat etapa a opta cu peste 11 minute întârziere faţă de principalii contracandidaţi la victoria finală.

  • Vâlcea favorită Vâlcea favorită! Oltchim, cap de serie pentru tragerea la sorţi a Ligii

    Oltchim se află în faţa unei alte premiere pentru handbalul românesc de când formatul Ligii Campionilor a fost revoluţionat. Formaţia vâl­ceană a fost desemnată de EHF cap de serie înaintea tragerii la sorţi a grupelor Champions League, din 13 iulie.

  • Robert Kubica, la Renault până în 2012 Robert Kubica, la Renault până în 2012

    Pilotul polonez Robert Kubica şi-a prelungit contractul cu Renault, care expira la sfârşitul acestui an, până în 2012, a anunţat echipa de Formula 1, informează autosport.com.

 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii