Niculescu, în sferturile probei de dublu la turneul de la Biarritz

Niculescu, în sferturile probei de dublu la turneul de la Biarritz

Sursa foto: Prosport

Perechea Monica Niculescu/Lourdes Dominguez-Lino (România/Spania), cap de serie numărul 2, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Biarritz (Franţa).

Niculescu şi Dominguez-Lino au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-4, cuplul ucrainean Liudmila Kişenok/Nadia Kişenok, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea australiană Sophie Ferguson/Trudi Musgrove, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de cuplul Julia Cohen/Monika Wejnert (SUA/Australia).

Perechea Marius Copil/Nikolaus Moser (România/Austria) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Pozoblanco (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 85.000 de euro. Copil şi Moser au învins, în primul tur, cu scorul de 6-3, 2-6, 10-6, cuplul spaniol Robert Bautista-Agut/Carles Poch-Gradin şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătorii partidei dintre perechea Sadik Kadir/Purav Raja (Australia/India), cap de serie numărul 3, şi cuplul spaniol Juan Jose Leal-Gomez/Javier Valenzuela-Gonzalez.

Perechea Adrian Ungur/Matthias Bachinger (România/Germania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la San Benedetto (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro. Ungur şi Bachinger au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-3

yahoo
twitter
facebook
comenteaza
 
Cuvinte cheie: monica niculescu tenis wta itf biarritz
  • alte articole similare
  • Alexandra Dulgheru, locul 30 în clasamentul mondial WTA Alexandra Dulgheru, locul 30 în clasamentul mondial WTA

    Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru a urcat un loc în clasamentul mondial WTA, pe 30 (1.945 puncte), în timp ce Sorana Cîrstea a coborât 14 poziţii, pe locul 69, cu 988 puncte.

  • "Bagă-te şi la simplu!" Sfatul lui Ilie pentru Tecău: "Bagă-te şi la simplu!"

    Aflat în Italia, legendarul Ilie Năstase nu a apucat să urmărească finala de la Wimbledon a lui Tecău, dar e la curent cu ce s-a întâmplat în meciul în care a evoluat unul dintre principalii săi favoriţi ai noului-vechi val.

  • Victor Hănescu, locul 37 in clasamentul ATP Victor Hănescu, locul 37 in clasamentul ATP

    Victor Hănescu a urcat o poziţie în clasamentul ATP, aflându-se pe 37 (1070 puncte), Adrian Ungur a coborât două locuri, până pe 148 (364 puncte), iar Victor Crivoi a căzut 13 locuri, pe 181, cu 258 puncte.

 

daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la RSS

 
 
comenteaza

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

* - cimpturile marcate cu steluta sunt obligatorii